Wat een dag!

Ondanks dat Sandra vandaag met een nieuwe MS aanval wakker werd (haar gehele linker gezichtshelft slaapt sinds vanochtend) werden er meerdere stappen naar de toekomst gezet.
In de loop van de ochtend lag Sandra voor zo’n 45 minuten in de tandartsstoel om haar gehele gebit te laten fotograferen. Een pittige zit, maar om te voorkomen dat er voor/tijdens/na de HSCT behandeling infecties ontstaan in de mond dienen alle oneffenheden stabiel en gemaakt te zijn. De huidige medicatie heeft z’n weerslag op de kwaliteit van haar gebit, dus goed onderhoud en behandeling is belangrijk. Een infectie op het moment dat je immuunsysteem plat ligt is een “no go”.
Na afloop schoven we aan tafel in het vertrouwde “Ons┬áBackhuys”. Onder het genot van een heerlijke kop koffie met cheese cake bespraken we met deze lieve kanjers van ondernemers de mogelijkheden om verdere stappen te zetten in de crowd funding. Ons Backhuys” gaat voor de stichting een paar mooie acties verzorgen! Wij zijn ontzettend blij en dankbaar met dit lieve gebaar. Wat het gaat zijn is nog even een verrassing. Je ziet het hier in een latere blog verschijnen ­čÖé