We zijn er bijna…

Maar nog niet helemaal!

De datum van m’n behandeling nadert. De laatste benodigde financiële middelen proberen we bij elkaar te krijgen.
Zet jij met ons die laatste stappen mee zodat we kunnen gaan aftellen? Alle beetjes helpen!

Mijn dank is groot!

Liefs San

Wakker

Morning allemaal!

Zoals ik eerder op facebook al even snel aangaf is het hier privé erg druk geweest de afgelopen weken waardoor ik keuzes moest maken wat wel en wat even niet te doen.

Waar was ik dan zo druk mee?
Mijn beide ouders hebben flinke klappen moeten incasseren met hun gezondheid waarbij ik ze beide had kunnen verliezen van de een op de andere dag en dat allemaal in een heel kort tijdsbestek. Ging mij niet in de koude kleren zitten. Nu krabbelen ze beide weer op maar de zorgen blijven er nog wel zeker.

Voor de rest merk ik dat ik toch best snel achteruit ben gegaan als ik kijk naar een half jaar geleden en nu.
Er zijn dus inmiddels externe hulplijnen aangevraagd en sommige zijn per direct al ingezet omdat de experts het zeker eens waren; je hebt hulp(middelen) nodig.
Wat een luxe dat het er allemaal is!

Ook is ons hier thuis enorm duidelijk geworden dat ik mij op slechte momenten niet goed kan behelpen in huis en de omgeving.
Het grote besluit is dan ook genomen om ons huis te verkopen. Zoals een hoop van jullie weten gaat daar best wat energie in zitten om een huis verkoop klaar te maken maar het is ons gelukt.

Terwijl dit alles speelde heb ik wel hengeltjes uitgegooid in de hoop dat ik binnenkort weer leuke nieuwe evenementen, veilingen en acties heb om geld binnen te halen zodat ik naar Mexico kan gaan. Heb jij een leuk idee of zeg je van joh die of die zou je eens moeten benaderen….. laat het mij weten alsjeblieft en/of deel mijn berichten voor een groot bereik!

Liefs, San

De stand!

Afgelopen week was mijn bed mijn grootste vriend aangezien meneer Griep bij mij op bezoek was.
Vandaar geen updates even. Wil niet zeggen dat mijn geweldige netwerk en hulptroepen ook hebben stil gezeten.
Toen ik vandaag dan ook de stand op de rekening ging bekijken moest ik wel drie keer in mijn ogen wrijven! 
Wauw wat gaat het ontzettend goed!!!!
Er is al ruim 19% van de benodigde kosten binnen.

Eerste veilingstuk onder de hamer!

Het eerste veilingstuk is geveild!
Voor € 320,- gaat een gelukkige fan een hele concertdag mee met de band HAEVN.
Vanaf aankomst op de concertlocatie naar keuze; met soundcheck, met eten met de band, met een relax en foto moment en uiteindelijk het concert!
Ik wens deze fan en diegene die zij mee neemt heel veel plezier en bedankt HAEVN voor deze mooie donatie!

Hoe uit MS zich?

Ik krijg de laatste tijd veel de vraag hoe uit MS zich eigenlijk naast dat het voor artsen zichtbaar is op een mri?
Deze commercial omschrijft het (helaas) heel erg goed. Ms zit in veel dingen maar vooral dat even iets doen er voor mij niet meer zomaar in zit.
Help jij mij mee dit MonSter te verslaan om mij nog meer dingen uit deze video te besparen na alles wat ik al heb moeten inleveren?

Op museum bezoek

Vandaag zijn we naar het militair museum geweest. Mijn benen wilden voor geen meter meewerken door een sleepbeen en spasmes. De rolstoel ging weer mee naar het museum.
Wat een luxe ergens dan toch dat ik de rolstoel in huis heb anders had ik gewoon niet mee gekund.
Het gelukkige snoetje zien van Teije, vol met vragen en vele verhalen over hoe al het aanwezige materiaal volgens hem dan allemaal werkt.
Tuurlijk was het niet de eerste keer dat ik mee was in de rolstoel. Het is eerder regel dan uitzondering. Het enige wat ik nooit wou was een foto van mij in de rolstoel. De realisatie van het feit dat ik iets meer dan een jaar geleden nog gewoon hardliep als sport en nu meer en meer mijn loopvermogen kwijt begin te raken is al pijnlijk genoeg.
Vandaag maakte Erik dan toch wel een foto van mij in de rolstoel en wat voor een! Hoeveel zeggend is precies deze foto wel niet; Achter de wolken schijnt de zon altijd!

Gelukspoppetjes UITVERKOCHT!

Een mooi voorbeeld van zonneschijnna tranen kwam direct vanavond.
Tijdens het kerstdiner bij onze kleine man op school hebben een geweldige club aan lieve moeders alle gelukspoppetjes verkocht!!!!
Naast dat alles zijn er ook enorm veel donaties van ouders binnen gekomen vanavond. Een mega opsteker en motivatie om gewoon
door te gaan voor een MS vrij leven!
Bedankt voor het (ver)kopen allemaal! Liefs San