Motor Tour 7 maart 2020 voor San met MS

Op zaterdag 7 maart 2020 gaat Erik (m’n man) op de motor van Nederhorst den Berg naar Moskou (Friesland).Deze route maar dan naar het Russische Moskou zal ik ook gaan afleggen. Omdat Erik niet met mij mee kan, maar er voor Teije is, is deze rit symbolisch en als steun voor mij.

De route gaat vanzelfsprekend niet over alleen snelweg zodat hij er in anderhalf uur is. Nee, lekker toeristisch zodat het een dagje duurt voordat Moskou bereikt wordt.
Onderweg even stoppen voor een kop koffie met appeltaart. Rond het middag uur een wat langere stop voor de lunch en dan door naar het hogere noorden.

Rijd jij ook motor en heb je zin om mee te rijden dan ben je van harte welkom. Als steun voor mij vraagt hij € 25,- als inschrijfgeld; dat is inclusief je koffie met taart πŸ™‚ (lunch is voor eigen rekening). Rijd je geen motor en wil je Erik sponsoren als support voor deze rit; dat kan hier.
De exacte route en tijden moeten nog bepaald worden. Momenteel is het plan voor de route: Nederhorst, Hilversum, Baarn, Eembrugge, Nijkerk, Putten, Ermelo, Nunspeet, Elburg, Kampen, Emmeloord, Wolvega, Oldeberkoop, Jubbega, Moskou.
Erik heeft nog geen navigatie noch communicatie middelen voor op de motor, dus mocht je mee gaan en jij hebt het wel; nice πŸ™‚

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar ejdoddema@gmail.comΒ en door je bijdrage via onderstaande mogelijkheid te betalen.
Na inschrijving word je toegevoegd aan de mail lijst en ben je er bij! Laat in je mail alsjeblieft even weten of je navigatie -en /of communicatie middelen hebt.

Bij gladde weersomstandigheden wordt de tour verschoven. Voor zover het weer voorspelbaar is zal dit zo ruim als van tevoren mogelijk is gecommuniceerd worden.

bevestiging bedrag € -

Dank je wel en alvast veel plezier!

Liefs, San