30 min. wandelen

Vrijdag 2 november.
Ik ga een stukje wandelen in het bos, met wandelstok. Helaas houd ik het nog geen 30 minuten vol. Eenmaal thuis begint m’n rechterbeen vervelend te doen. Ik krijg er net geen kramp in. Dit zwakt af en komt weer op. Het blijft zich herhalen. Uiteindelijk krijg ik ’s avonds spasmes in het been, zie dit filmpje dezelfde avond gemaakt; been spasmes
De nacht was door deze spasmes erg slapeloos. Zaterdag was ik aan huis en bed gekluisterd en werden de pijn en spasmes langzaamaan minder. Zaterdag op zondag kon ik 4 uurtjes slapen. Gelukkig werkte zondag m’n been weer aardig mee, met maar een paar keer spasme erin en een paar uur benodigde bedrust hoorde je mij verder niet klagen. Het grote gevolg van een kleine wandeling is wederom een bevestiging dat ik deze ziekte wil en moet stoppen; ik wandel graag met m’n mannen en dat wil ik blijven doen.